

## Annual General Assembly (AGA) 2023

## AGENDA

## Day 2: Friday, 27 October, 9:30-17:00 CET

TIME	ITEM	SPEAKER
<b>09:30</b> (10 min)	Making Donor Funding More Catalytic: Welcome & Introduction	<b>Carin Smaller</b> , Co-Founder and Executive Director, Shamba Centre for Food & Climate, Co-Founder of Hesat2030
<b>09:40</b> (15 min)	Keynote Address	<b>Paul Clements-Hunt</b> , Founder of the Blended Capital Group, former Head of the United Nations Environment Programme (UNEP) Finance Initiative (FI)
<b>09:55</b> (25 min)	Scene Setting: An overview of the findings from the GDPRD enquiry	Oshani Perera, Co-founder and Director of Programmes, Shamba Centre for Food & Climate Carin Smaller
<b>10:20</b> (20 min)	High-Level Reaction to the Findings	Paul Clements-Hunt Andrea Zinn, Director, Council on Smallholder Agricultural Finance (CSAF) and Senior Manager Aceli Americas, Aceli Africa
<b>10:40</b> (20 min)	Coffee break	
<b>11:00</b> (80 min)	Recommendations for the Way Forward and Panel Discussion	<b>Peter Beez</b> , Program Manager and Regional Thematic Advisor, Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC)
		Cecile Biccari, Managing Partner, Contrast Capital
		<b>Fariza Chalal</b> , Investment Officer, Manufacturing, Agribusiness and Services, Proparco
		Hamid Hamirani, Senior Advisor, Food Systems for the Future
		Agnes Johan, Head of Blended Finance, Rabo Partnerships
		<b>Jean-Marc Kilolo</b> , Economist, Innovative Finance & Capital Markets, United Nations Economic Commission for Africa (ECA)
		Iris Krebber, Head of Food Security, Agriculture and Land, Foreign, Commonwealth & Development Office (FCDO)
		<b>Songbae Lee</b> , Agricultural Finance Lead, USAID Bureau for Resilience, Environment, and Food Security
<b>12:20</b> (1h30 min)	Lunch	



TIME	ITEM	SPEAKER
<b>13:50</b> (1h30 min)	- Leveraging Change for Rural Youth Employment and Food Systems Transformation Organized by the Thematic Working Group on Rural Youth Employment	Haile Abebe, Programme Support Consultant, African Union Commission (AUC)
		Yukiko Arai, Director, a.i., Sectoral Policies Department, International Labour Organization (ILO)
		<b>Annira Busch</b> , Senior Policy Officer, Division Food and Nutrition Security, Fisheries, Federal Ministry for Economic Cooperation and Development (BMZ)
		<b>Ileana Grandelis</b> , Programme Officer, Inclusive Rural Transformation and Gender Equality Division, FAO
		<b>Dorothy Makayoto</b> , Chairperson, Ingo Agrichamps Youth Association, Western Kenya
		<b>Ji-Yeun Rim</b> , Senior Policy Analyst, Organisation for Economic Co- operation and Development (OECD)
		<b>Genna Tesdall</b> , Director, Young Professionals for Agricultural Development (YPARD)
		<b>David Warui Mwangi</b> , County Director, Vocational Education and Training (Youth Training), Nakuru County Government, Kenya
		George Yaa Mazuri, Chief Executive Officer, Ustadi Foundation
<b>15:20</b> (15 min)	Coffee break	
<b>15:35-16:50</b> (1h15 min)	Implications of the AGA discussions and deliberations for donor coordination	
	Keynote Address	<b>Máximo Torero</b> Chief Economist at the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO)
	Interactive discussion with participants	Moderated by <b>Jim Woodhill</b>
<b>16:50-17:00</b> (10 min)	Closing	1
17:00	End of Day 2	